Web is the message!

Dámy a pánové, příznivci interaktivních médií, je to konečně tady. Po vice, než patnácti letech existence oboru spouštíme svůj vlastní web. A možná se zdá, že rozjezd byl trochu pomalejší, ale teď se opravdu můžete těšit na nějaké ty novinky.

19. 4. 2018 Filip Šťastný

Chceme, aby se tohle místo stalo rozcestníkem pro ty, kteří už mají všechna nová média v malíku, ale i pro ty, kteří nad šálkem flat whitu teprve přemýšlí, kterým směrem se budou jejich kroky ubírat. Postupně vám budeme představovat obor jako takový, popovídáme si s pedagogy a ukážeme vám, co studenti dělají mimo školu, protože je toho opravdu hodně. Jsme přeci interaktivní. Pro začátek se můžete podívat na rozhovor s Filipem Johánkem, který se s našimi studenty dělí o znalosti audiokultur. Všichni se můžete těšit na pozvánky, díky kterým vám už nic neujde. Také se zeptáme pedagogů na jejich doporučení, dostanete i tipy na předměty, které si nesmíte nechat utéct. Rovnou vám doporučujeme, abyste se mrkli na článek o výstavě Computer Graphics Re-visited 2.0 a poslechli si nahrávku z vernisáže.

Za vznikem webu stojí účastníci kurzu IM147 Digitální marketing a PR – teorie pro praxi, který na TIM probíhá, a který si samozřejmě můžete zapsat i vy. Velké poděkování tak patří vedoucím předmětu Alině Matějové a Dominiku Jíchovi. Tým, který díky nim vznikl se ovšem nepodílí pouze na webu. Věnuje se i Facebooku, Instagramu a také pro vás v minulém semestru připravil akci Small Talks. Pokud jste jí prošvihli, tak nezoufejte, už se usilovně pracuje na další.

Budeme rádi, když si projdete naše nové stránky a dáte nám k nim jakýkoli feedback. Určitě také podpořte TIM na sociálních sítích a přidejte se do skupiny, která funguje na Facebooku. Pomoc od samotných studentů je často tím nejlepším řešením.

Studenti, absolventi a pedagogové TIM.

 

 

 


Více článků

Přehled všech článků

Používáte starou verzi internetového prohlížeče. Doporučujeme aktualizovat Váš prohlížeč na nejnovější verzi.

Další info